All inclusive vakantie Atlantische Kust - Decameron Tafoukt

Prijs p.p.€581,- €1076,- -46%
VertrekdatumDonderdag 2 september 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive » hotel
BestemmingMarokko » Atlantische Kust » Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen all inclusive in Decameron Tafoukt, Agadir ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ✔️ Vakantie laagste prijs Marokko ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 581,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive vakantie Atlantische Kust, met vertrek op Donderdag 2 september 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Decameron Tafoukt

De kamers van Decameron Tafoukt zijn schoon en ruim en elke ochtend geniet je van uitzicht op het zwembad of het strand. Wandel naar het ontbijt en daarna door naar het grote zwembad. Sla je handdoek uit, pak je boek erbij en de vakantie kan beginnen. 's Avonds waag je een dansje in de club van het hotel. Niet jouw ding? Boek dan een fijne massage in het wellnesscentrum.

All inclusive vakantie Atlantische Kust - Decameron Tafoukt
All inclusive vakantie Atlantische Kust - Decameron Tafoukt
All inclusive vakantie Atlantische Kust - Decameron Tafoukt
All inclusive vakantie Atlantische Kust - Decameron Tafoukt

Faciliteiten

  • Geniet van de Marokkaanse keuken
  • Met mooie, groene binnentuin
  • Slippers aan, hop 't strand op
  • Of plons in het zwembad
  • Thuis komen in familiekamers
  • Dansen in de nachtclub

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 2 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!