All inclusive vakantie - Goed Idee Reizen 12-dg vliegreis Ontdek Corfu

Prijs p.p.€1032,- €1200,- -14%
VertrekdatumDinsdag 15 juni 2021
Verblijf12 Dagen all inclusive »
BestemmingGriekenland »  » 
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

12 Dagen all inclusive in Goed Idee Reizen 12-dg vliegreis Ontdek Corfu, ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Vakantie laagste prijs Griekenland ✔️ € 1032,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive vakantie , met vertrek op Dinsdag 15 juni 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Goed Idee Reizen 12-dg vliegreis Ontdek Corfu

Dat Corfu vier eeuwen lang onderdeel is geweest van de Venetiaanse Republiek, laat zich o.a. zien in de typische lange cipressenlanen op het eiland. Schilderachtige dorpjes aan witte stranden worden afgewisseld door ruige bergen met slingerende weggetjes in het binnenland. Dat is Corfu, het geliefde vakantie-eiland in de Ionische Zee. De excursies o.l.v. een Nederlandssprekende gids zijn inclusief er zijn nog genoeg vrije dagen om ook zelf iets te ondernemen of heerlijk te genieten van zon en strand. Kortom Griekse gastvrijheid met een vleugje Italiaanse flair.

All inclusive vakantie  - Goed Idee Reizen 12-dg vliegreis Ontdek Corfu
All inclusive vakantie  - Goed Idee Reizen 12-dg vliegreis Ontdek Corfu
All inclusive vakantie  - Goed Idee Reizen 12-dg vliegreis Ontdek Corfu
All inclusive vakantie  - Goed Idee Reizen 12-dg vliegreis Ontdek Corfu

Faciliteiten

  • Goed Idee Reizen
  • Griekse oase in de Ionische Zee
  • Kleine schilderachtige dorpjes
  • Prachtig groen Grieks eiland
  • Met Goed Idee reisbegeleider

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 15 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!