Vakantiedeal zonvakantie Aruba - Del Rey Apartments

Prijs p.p.€816,- €1088,- -25%
VertrekdatumDonderdag 15 juni 2023
Verblijf9 Dagen » Appartement
BestemmingAruba » Aruba » Palm Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

9 Dagen in Del Rey Apartments, Palm Beach ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Aruba ✔️ Verblijf in 3 sterren appartement ✔️ € 816,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Vakantiedeal zonvakantie Aruba, met vertrek op Donderdag 15 juni 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

8.3

Del Rey Apartments

9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Del Rey Apartments. Ruime en kleurrijke appartementen, Rustige ligging, Sfeervolle binnenplaats, Zwembad met watervallen, Bijkomen in de jacuzzi, Palm Beach om de hoek & inclusief transfers.. In het noorden van Aruba liggen deze fijne appartementen. Het kleinschalige complex heeft een rustige ligging. Met een fijn zwembad en barbecue faciliteiten voel je je hier al snel thuis. Daarnaast is er beveiligde parkeergelegenheid voor een huurauto.

Vakantiedeal zonvakantie Aruba - Del Rey Apartments
Vakantiedeal zonvakantie Aruba - Del Rey Apartments
Vakantiedeal zonvakantie Aruba - Del Rey Apartments
Vakantiedeal zonvakantie Aruba - Del Rey Apartments

Omgeving

  • Ruime en kleurrijke appartementen
  • Rustige ligging
  • Sfeervolle binnenplaats
  • Zwembad met watervallen
  • Bijkomen in de jacuzzi
  • Palm Beach om de hoek & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Vakantiedeal aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 15 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!