Last minute zonvakantie Aruba - Mammaloe's Bed & Breakfast

Prijs p.p.€821,- €1095,- -25%
VertrekdatumDonderdag 23 maart 2023
Verblijf9 Dagen » vakantiewoning
BestemmingAruba » Aruba » Santa Cruz
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

9 Dagen in Mammaloe's Bed & Breakfast, Santa Cruz ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Aruba ✔️ Verblijf in 3 sterren vakantiewoning ✔️ € 821,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie Aruba, met vertrek op Donderdag 23 maart 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

9.4

Mammaloe's Bed & Breakfast

9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Mammaloe's Bed & Breakfast. Slapen in een Gypsy Wagon, Koken met kruiden uit de tuin, Arikok National Park om de hoek, Kleurrijke casita met hangmat, Uniek op Aruba, Ontbijten aan de picknicktafel & inclusief transfers.. Ontwaken in een Gypsy Wagon of een Casita. De Nederlandse eigenaresse vertelt je graag wat er te doen is in de omgeving. Wordt het Arikok National Park of toch je handdoek neerleggen op het parelwitte strand? 's Avonds kook je onder de sterren een gerecht met verse kruiden uit de tuin.

Last minute zonvakantie Aruba - Mammaloe's Bed & Breakfast
Last minute zonvakantie Aruba - Mammaloe's Bed & Breakfast
Last minute zonvakantie Aruba - Mammaloe's Bed & Breakfast
Last minute zonvakantie Aruba - Mammaloe's Bed & Breakfast

Omgeving

  • Slapen in een Gypsy Wagon
  • Koken met kruiden uit de tuin
  • Arikok National Park om de hoek
  • Kleurrijke casita met hangmat
  • Uniek op Aruba
  • Ontbijten aan de picknicktafel & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Fietsverhuur,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 23 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!