Goedkope autovakantie Adriatische Rivièra - Parkhotel Serena

Prijs p.p.€295,- €428,- -31%
Vertrekdatumdonderdag 1 april 2021
Verblijf4 dagen
BestemmingItalië » Adriatische Rivièra » Rimini
Vervoerinclusief vlucht en transfer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

▷ 4 dagen in Parkhotel Serena, Rimini ✔️ inclusief vlucht en transfer ✔️ vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ autovakantie laagste prijs Italië ✔️ verblijf in 3 sterren accommodatie ✔️ € 295,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Adriatische Rivièra, met vertrek op donderdag 1 april 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.3

Parkhotel Serena

Gewoon goed, dat is wat hotel Serena is. Een sfeervol hotel nabij Rimini met kamers die modern klassiek zijn ingericht. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Het eten is van goede kwaliteit. Je kijkt op het strand en de zee. Kies maar, wil je op basis van halfpension verblijven, met een heerlijk ontbijtbuffet en keuze bij het diner? Of ga lekker comfortabel voor All Inclusive, zodat de hele dag ook drankjes inbegrepen zijn, net als het lunchbuffet. Verder maak je alleen nog echte vakantiekeuzes: strand of naar het zwembad? Of nog even shoppen in het centrum van Rimini? Heerlijk ontspannen in Rimini, dat wordt het zeker!

Goedkope autovakantie Adriatische Rivièra - Parkhotel Serena
Goedkope autovakantie Adriatische Rivièra - Parkhotel Serena
Goedkope autovakantie Adriatische Rivièra - Parkhotel Serena
Goedkope autovakantie Adriatische Rivièra - Parkhotel Serena

Faciliteiten

  • Lekker samen of met het gezin
  • Heerlijk ontbijten en dineren
  • Voor wie wil: All Inclusive
  • Toplocatie: strand op 50 meter
  • Boekje lezen op het balkon
  • Goede prijs en hoge kwaliteit

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!