Korting autovakantie Ameland - Roompot Boomhiemke

Prijs p.p.€534,- €659,- -19%
VertrekdatumVrijdag 1 april 2022
Verblijf8 Dagen » vakantiepark
BestemmingNederland » Ameland » Hollum
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Roompot Boomhiemke, Hollum ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ✔️ € 534,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting autovakantie Ameland, met vertrek op Vrijdag 1 april 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.8

Roompot Boomhiemke

8-daagse Autovakantie naar Ameland bij Roompot Boomhiemke. Uitwaaien op Ameland, Ruim opgezet vakantiepark, Strandtas mee en genieten maar, Midden in de prachtige natuur, Bezoek mooie dorpjes, Échte gastvrijheid. De Waddeneilanden, een prachtig gebied om echt vakantie te vieren. Roompot Boomhiemke is gelegen op een van de mooiste plekken van Ameland. Een tocht met de veerboot en je bent op een uniek stuk Nederland. Je komt aan in Nes, een leuk en levendig dorp, zet die maar vast op je lijstje voor de vakantie. Geniet van een heerlijk ontbijt terwijl je tussen de duinen zit en de zee kan horen. Ameland is een gezellig eiland met veel diversiteit qua natuur. Struin uren over het strand, loop over de heide en ga de bossen of gezellige dorpen in. Ook mag een bezoek aan de markante rood-witte vuurtoren niet ontbreken, bij helder weer kan je zelfs Terschelling en Schiermonnikoog zien liggen. 's Avonds nog even de zonsondergang meepakken? Dat is geen probleem je bent namelijk zo op het strand. Het schijnt zelfs dat vanaf dit punt op Ameland de zon het mooist in de zee zakt...

Korting autovakantie Ameland - Roompot Boomhiemke
Korting autovakantie Ameland - Roompot Boomhiemke
Korting autovakantie Ameland - Roompot Boomhiemke
Korting autovakantie Ameland - Roompot Boomhiemke

Omgeving

  • Uitwaaien op Ameland, Ruim opgezet vakantiepark, Strandtas mee en genieten maar, Midden in de prachtige natuur, Bezoek mooie dorpjes, Échte gastvrijheid

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!