Deal autovakantie Ardennen - Commerce du Commerce

Prijs p.p.€106,- €200,- -47%
VertrekdatumMaandag 11 oktober 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingBelgië » Ardennen » Houffalize
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Commerce du Commerce, Houffalize ✔️ Autovakantie laagste prijs België ✔️ € 106,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Deal autovakantie Ardennen, met vertrek op Maandag 11 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

10

Commerce du Commerce

Hotel Du Commerce is gelegen in het pittoreske Houffalize. Deze streek van de Ardennen is perfect voor liefhebbers van de natuur, hier kan je heerlijk wandelen en fietsen. In het gezellige centrum van Houffalize vind je veel cafés en restaurants, maar het hotel beschikt zelf ook over een gezellige bar en een uitstekend restaurant. Geniet van je drankje in de tuin van Du Commerce, die grenst aan de oever van de Ourthe. In de omgeving van Houffalize vind je verschillende, sfeervolle dorpjes zoals La Roche, Bastogne en Clervaux, waar je heerlijk een dag doorheen kunt struinen.

Deal autovakantie Ardennen - Commerce du Commerce
Deal autovakantie Ardennen - Commerce du Commerce
Deal autovakantie Ardennen - Commerce du Commerce
Deal autovakantie Ardennen - Commerce du Commerce

Faciliteiten

  • Prachtig 18e eeuws hotel
  • Gelegen in hartje Ardennen
  • Spa met hammam en sauna
  • Gerenoveerde kamers
  • Uitstekend restaurant
  • Schitterende omgeving
  • Gratis WiFi

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Deal aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 11 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!