Actieprijs autovakantie Ardennen - Domaine De L'Alu

Prijs p.p.€184,- €242,- -24%
VertrekdatumVrijdag 29 september 2023
Verblijf4 Dagen » vakantiepark
BestemmingBelgië » Ardennen » Samree
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Domaine De L'Alu, Samree ✔️ Autovakantie laagste prijs België ✔️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ✔️ € 184,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Actieprijs autovakantie Ardennen, met vertrek op Vrijdag 29 september 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

8.5

Domaine De L'Alu

4-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Domaine De L'Alu. Sfeervolle Ardense hoeve, Met rust, ruimte en natuur, Voel de personal touch, Van de familie Beeftink, Hun dochter runt de wellness, Verken de prachtige omgeving. Deze authentieke hoeve is gelegen in het hart van de Ardennen. Voor iedereen die op zoek is naar rust en ruimte, is dit de ideale vakantiebestemming. Vanuit dit hotel maak je uitstapjes naar Durbuy of La Roche, of stap je op de fiets en bewonder je op die manier de prachtige omgeving. Op het heerlijk aangelegde terras geniet je van een drankje en de zon.

Actieprijs autovakantie Ardennen - Domaine De L'Alu
Actieprijs autovakantie Ardennen - Domaine De L'Alu
Actieprijs autovakantie Ardennen - Domaine De L'Alu
Actieprijs autovakantie Ardennen - Domaine De L'Alu

Omgeving

  • Sfeervolle Ardense hoeve
  • Met rust
  • ruimte en natuur
  • Voel de personal touch
  • Van de familie Beeftink
  • Hun dochter runt de wellness
  • Verken de prachtige omgeving

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Sauna,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Actieprijs aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 29 september 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!