Goedkope autovakantie Catalonië - Salou Park Resort 2

Prijs p.p.€146,- €292,- -50%
Vertrekdatumzondag 25 april 2021
Verblijf6 dagen » hotel
BestemmingSpanje » Catalonië » Salou
Vervoereigen vervoer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

▷ 6 dagen in Salou Park Resort 2, Salou ✔️ autovakantie laagste prijs Spanje ✔️ verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 146,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Catalonië, met vertrek op zondag 25 april 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.6

Salou Park Resort 2

Het comfortabele hotel Salou Park Resort 2 vind je in het hart van Salou en op slechts 200 meter van zee. Begin de dag met een verfrissende duik in het zwembad en ga vervolgens het toeristische centrum van Salou verkennen. Hier vind je genoeg vermaak voor jong en oud. Neem deel aan de vele activiteiten van het animatieteam of geniet van een middagje zandkastelen bouwen op het strand. Het hotel is zeer geliefd bij Nederlanders.

Goedkope autovakantie Catalonië - Salou Park Resort 2
Goedkope autovakantie Catalonië - Salou Park Resort 2
Goedkope autovakantie Catalonië - Salou Park Resort 2
Goedkope autovakantie Catalonië - Salou Park Resort 2

Faciliteiten

  • Comfortabel hotel
  • Heerlijke zonvakantie
  • Het strand ligt voor de deur
  • Voor wie wil: All Inclusive
  • Meedoen met de animatie

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zondag 25 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!