All inclusive autovakantie Costa Blanca - Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge

Prijs p.p.€212,- €326,- -35%
Vertrekdatumdinsdag 12 oktober 2021
Verblijf4 dagen all inclusive » vakantiepark
BestemmingSpanje » Costa Blanca » Benidorm
Vervoereigen vervoer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

▷ 4 dagen all inclusive in Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge, Benidorm ✔️ autovakantie laagste prijs Spanje ✔️ verblijf in 4 sterren vakantiepark ✔️ € 212,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive autovakantie Costa Blanca, met vertrek op dinsdag 12 oktober 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.8

Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge

In dit magische en sfeervolle resort word je wakker tussen de dieren en kan je dus even de King of the Jungle voelen. Het Magic Natura Animal Waterpark & Polynesian Lodge ligt namelijk midden in het Magic Natura dierenpark. Je hebt het gevoel dat je op safari bent, maar dan wel met een Spaans tintje. Bij het resort is ook een waterpark te vinden met een groot aanbod aan glijbanen en ander waterplezier. Het ruime aanbod aan zwembaden, restaurants, bars en miniclubs zorgen ervoor dat niemand zich hier kan vervelen. Optimaal genieten in de prachtige verblijven met een unieke sfeer.

All inclusive autovakantie Costa Blanca - Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge
All inclusive autovakantie Costa Blanca - Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge
All inclusive autovakantie Costa Blanca - Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge
All inclusive autovakantie Costa Blanca - Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge

Faciliteiten

  • Thuiskomen in je eigen bungalow
  • Ga op dag safari
  • Spetteren in het waterpark
  • Ruim All Inclusive aanbod
  • Miniclub voor de kids
  • Toegang dierenpark en aquapark

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: dinsdag 12 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!