Goedkope autovakantie Costa del Maresme - Advance

Prijs p.p.€350,-
VertrekdatumZaterdag 10 april 2021
Verblijf7 Dagen logies » Hotel
BestemmingSpanje » Costa del Maresme » Barcelona
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

▷ 7 dagen logies in Advance, Barcelona ✔️ autovakantie laagste prijs Spanje ✔️ € 350,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Costa del Maresme, met vertrek op Zaterdag 10 april 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Advance

Het hotel beschikt over een receptie met kluisjes, lift, internet, tv-kamer, bar en ontbijtrestaurant. Tevens is er fitness. Dit stijlvolle en karakteristieke 4*-hotel is gelegen in het historische centrum. Er is een ontbijtruimte en fitness.de comfortabel ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, minibar, huurkluisje en airconditioning. De badkamer heeft een bad, toilet en föhn. Tevens is er een balkon of terras.

Goedkope autovakantie Costa del Maresme - Advance
Goedkope autovakantie Costa del Maresme - Advance
Goedkope autovakantie Costa del Maresme - Advance
Goedkope autovakantie Costa del Maresme - Advance

Faciliteiten

  • Airconditioning
  • Receptie 24-uurs
  • Kluisje
  • Lift
  • Winkel(s)
  • Bar(s)
  • Internethoek
  • WiFi
  • Roomservice
  • Parkeergelegenheid

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-03-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!