Korting autovakantie Dordogne - Le Hameau Du Moulin

Prijs p.p.€201,- €236,- -15%
VertrekdatumZaterdag 25 september 2021
Verblijf5 Dagen » appartementen
BestemmingFrankrijk » Dordogne » Montignac
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

5 Dagen in Le Hameau Du Moulin, Montignac ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Autovakantie laagste prijs Frankrijk ✔️ Verblijf in 3.5 sterren appartementen ✔️ € 201,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting autovakantie Dordogne, met vertrek op Zaterdag 25 september 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Le Hameau Du Moulin

Le Hameau du Moulin is een ideale verblijfplaats om de regio te ontdekken. Met de zon in je gezicht kom je aan bij deze comfortabel ingerichte appartementen. Ontspan met de hele familie in dit groene park. De kids kunnen zich vermaken bij de kinderclub terwijl jij met een lekker drankje aan het genieten bent. Plons in het zwembad om even af te koelen of ga erop uit met het gezin..

Korting autovakantie Dordogne - Le Hameau Du Moulin
Korting autovakantie Dordogne - Le Hameau Du Moulin
Korting autovakantie Dordogne - Le Hameau Du Moulin
Korting autovakantie Dordogne - Le Hameau Du Moulin

Faciliteiten

  • In een rustige omgeving
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Appartementen tot 8 personen
  • Echte gezinsvakantie
  • Vermaak bij de kinderclub
  • Mooie bezienswaardigheden in de buurt

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!