All inclusive autovakantie Gardameer - Leonardo Da Vinci

Prijs p.p.€159,- €204,- -22%
Vertrekdatumzaterdag 27 maart 2021
Verblijf4 dagen all inclusive » hotel
BestemmingItalië » Gardameer » Limone sul Garda
Vervoereigen vervoer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

▷ 4 dagen all inclusive in Leonardo Da Vinci, Limone sul Garda ✔️ autovakantie laagste prijs Italië ✔️ verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 159,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive autovakantie Gardameer, met vertrek op zaterdag 27 maart 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.8

Leonardo Da Vinci

Bikini aan, Check! Slippers aan, Check! Handdoek mee, Check! En plons in het Gardameer. Bijkomen van de reis doe je op het privéstrand in een ligstoel bij Parc Hotel Leonardo da Vinci genietend van de omgeving. 's Avonds opfrissen in je kamer voor het uitgebreide diner. Zelf kiezen wat je wilt eten en hoeveel je wilt. Wat is All Inclusive toch genieten. De kids zullen zich hier ook niet vervelen. Dagelijks staat er een animatieteam klaar om te sporten of een spelletje te spelen. 's Avonds gaan de voetjes van vloer. Samen met kids naar een spectaculaire show of dansen op live muziek. Dit alles natuurlijk onder genot van een limoncello.

All inclusive autovakantie Gardameer - Leonardo Da Vinci
All inclusive autovakantie Gardameer - Leonardo Da Vinci
All inclusive autovakantie Gardameer - Leonardo Da Vinci
All inclusive autovakantie Gardameer - Leonardo Da Vinci

Faciliteiten

  • Smullen van het goede eten
  • All Inclusive luieren
  • Een paar stappen tot Gardameer
  • Zonnen op het privéstrand
  • Gratis shuttlebus naar Limone
  • Dagelijks entertainment

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zaterdag 27 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!