Goedkope autovakantie Gelderland - Fletcher hotel Erica

Prijs p.p.€130,- €159,- -18%
VertrekdatumDinsdag 2 november 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingNederland » Gelderland » Berg en Dal
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Fletcher hotel Erica, Berg en Dal ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 130,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Gelderland, met vertrek op Dinsdag 2 november 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Fletcher hotel Erica

Kom naar Fletcher Hotel Erica, want met de fijne ligging in Berg en Dal kun je werkelijk alle kanten op. Als je dit arrangement boekt, met uitzondering van augustus en voor minimaal 3 tot 4 dagen, kom je alles te weten over de historie van de stad Nijmegen tijdens een stadswandeling. Maar dat is nog niet alles... Je hebt ook gratis toegang tot het Nationaal Bevrijdingsmuseum én mag je deelnemen aan de sunset march. Het Fletcher Hotel Erica heeft een grote tuin met terras waar je kunt relaxen. Interessant weetje: de eigenaar van het hotel, Marcel Hoogenboom, heeft bijzondere verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Zijn opa zat tijdens de oorlog in het verzet. Marcel heeft zijn oma beloofd om de verhalen van zijn opa in de Tweede Wereldoorlog levend te houden. Niet alleen de slechte verhalen, maar ook de mooie. Onder de limoenboom voor het hotel is daarom een luisterplek gemaakt. Deze plek is onderdeel van de Liberation Route en vertelt één van de vele verhalen..

Goedkope autovakantie Gelderland - Fletcher hotel Erica
Goedkope autovakantie Gelderland - Fletcher hotel Erica
Goedkope autovakantie Gelderland - Fletcher hotel Erica
Goedkope autovakantie Gelderland - Fletcher hotel Erica

Faciliteiten

  • Inclusief 3 mooie excursies
  • Hotel in een bosrijke omgeving
  • Hotel met binnenzwembad en sauna
  • Volg het pad langs de bevrijding
  • Ga de natuur in en vind rust
  • Heuvellandschap Groesbeek

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 2 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!