Goedkope autovakantie Gironde - Domaine de Soulac

Prijs p.p.€64,- €128,- -50%
VertrekdatumZaterdag 11 september 2021
Verblijf4 Dagen » camping
BestemmingFrankrijk » Gironde » Soulac sur Mer
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Domaine de Soulac, Soulac sur Mer ✔️ Autovakantie laagste prijs Frankrijk ✔️ Verblijf in 4 sterren camping ✔️ € 64,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Gironde, met vertrek op Zaterdag 11 september 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Domaine de Soulac

Nabij Soulac sur Mer zie je tussen de eikenbomen de stacaravans van Domaine de Soulac. Het 4 hectare grote park heeft veel schaduwrijke plekken om even te pauzeren van de warme zonnestralen. Zo breng je de vakantie met familie of vrienden door midden in de natuur. De stacaravans zijn modern ingericht en hebben een eigen veranda, waar je geniet van een verfrissend drankje. Het is ideaal gelegen, want op ongeveer 3 kilometer vind je de grote stranden van de Atlantische kust. Daar hoef je niet per se naar toe voor verkoeling, want op de camping duik je zo het zwembad in. En zijn er nog kleine helden die de waterglijbaan aandurven? Hij is toch een meter of twintig lang, dus kom maar op. Misschien is het een goed idee om eens een dag een fiets te huren. de omgeving is er mooi genoeg voor..

Goedkope autovakantie Gironde - Domaine de Soulac
Goedkope autovakantie Gironde - Domaine de Soulac
Goedkope autovakantie Gironde - Domaine de Soulac
Goedkope autovakantie Gironde - Domaine de Soulac

Faciliteiten

  • Glijbaan van wel 20 meter
  • Genoeg schaduwplekken
  • Heerlijke buitenvakantie
  • Neem een duik in het zwembad
  • Met een drankje op je terras
  • Naar het strand op 3 kilometer

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 11 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!