All inclusive autovakantie Istrië - Sol Aurora for Plava Laguna

Prijs p.p.€181,- €355,- -49%
Vertrekdatumzaterdag 4 september 2021
Verblijf4 dagen all inclusive » hotel
BestemmingKroatië » Istrië » Umag
Vervoereigen vervoer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

▷ 4 dagen all inclusive in Sol Aurora for Plava Laguna, Umag ✔️ autovakantie laagste prijs Kroatië ✔️ verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 181,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive autovakantie Istrië, met vertrek op zaterdag 4 september 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Sol Aurora for Plava Laguna

All Inclusive direct aan het strand van Umag? Dan ben je in hotel Sol Aurora aan het goede adres. Het hotel biedt een fantastische mogelijkheid om tot rust te komen. Maar je hoeft je ook niet te vervelen... Ga een stukje fietsen of een balletje slaan op de tennisbaan. Het centrum van Umag is 3 kilometer van Sol Aurora en prima op de fiets te bereiken. In de avond smul je van het eten in verschillende restaurants met showcooking. Je drankjes en snacks bestel je bij de bar bij het zwembad. Hoe fijn is dat?

All inclusive autovakantie Istrië - Sol Aurora for Plava Laguna
All inclusive autovakantie Istrië - Sol Aurora for Plava Laguna
All inclusive autovakantie Istrië - Sol Aurora for Plava Laguna
All inclusive autovakantie Istrië - Sol Aurora for Plava Laguna

Faciliteiten

  • Smullen bij het All Inclusive buffet
  • Het strand voor de deur
  • Kom in actie met de animatie
  • Plonzen in het zwembad
  • Vanaf hier fijne tripjes maken
  • Erkend met duurzaamheidslabel

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zaterdag 4 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!