Aanbieding autovakantie Ligurië - Loano 2

Prijs p.p.€132,- €189,- -30%
VertrekdatumZaterdag 25 september 2021
Verblijf4 Dagen » Appartement
BestemmingItalië » Ligurië » Loano
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Loano 2, Loano ✔️ Autovakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4 sterren appartement ✔️ € 132,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding autovakantie Ligurië, met vertrek op Zaterdag 25 september 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

6.9

Loano 2

Vakantie vieren in het kwadraat bij Loano 2. Een ruim opgezet vakantiepark met letterlijk als grootste pluspunt het zwembad. Deze is namelijk de grootste van de hele Italiaanse Riviera. Een klant zei 'alle medewerkers behandelen je alsof je koning bent'. Je vindt hier de leukste activiteiten. Overdag en 's avonds is er een animatieteam in touw met sport en spel, toernooien, kinderclubs en leuke shows in de avond. En met de eigen shuttle ben je zo op het strand of in het gezellige centrum van Loano. Wordt het zelf koken in een appartement of schuif je aan voor een diner? Eén van onze toppers aan de Italiaanse Riviera voor gezinnen..

Aanbieding autovakantie Ligurië - Loano 2
Aanbieding autovakantie Ligurië - Loano 2
Aanbieding autovakantie Ligurië - Loano 2
Aanbieding autovakantie Ligurië - Loano 2

Faciliteiten

  • Kindvriendelijke accommodatie
  • Met hotelkamers en appartementen
  • Grootste zwembad van de regio
  • Shuttle naar het strand
  • Betaal met de Loano card
  • Centrum Loano op 1,3 km

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!