Aanbieding autovakantie Limburg - Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf

Prijs p.p.€332,- €474,- -30%
VertrekdatumDonderdag 1 september 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingNederland » Limburg » Landgraaf
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf, Landgraaf ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 332,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding autovakantie Limburg, met vertrek op Donderdag 1 september 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

2

Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf. Wintersport dichtbij huis, Een stukje Oostenrijk in Limburg, Genieten in het Fonduerestaurant, Uniek hotel in Nederland, Sportief dagje op de skies, Apres Ski met warme choco. Voor een ski vakantie kan je natuurlijk naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Duitsland maar in Nederland blijven is ook een optie. Alpine Hotel SnowWorld geeft je de beleving van een wintersport vakantie in de Alpen maar is toch lekker dichtbij huis in Landgraaf, met je bijgeboekte skipas sta je binnen een paar uur op de latten in Nederland. Achteraf kun je heerlijk genieten van een warme chocolademelk of van een echte Wiener Schnitzel. Wil je naast een lekkere dag in de sneeuw nog een andere uitdaging aangaan, ontdek dan in de zomer ons klimpark Adventure Valley. Daarnaast kun je als hotelgast kosteloos gebruik maken van onze hotelgym.

Aanbieding autovakantie Limburg - Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf
Aanbieding autovakantie Limburg - Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf
Aanbieding autovakantie Limburg - Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf
Aanbieding autovakantie Limburg - Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf

Omgeving

  • Wintersport dichtbij huis, Een stukje Oostenrijk in Limburg, Genieten in het Fonduerestaurant, Uniek hotel in Nederland, Sportief dagje op de skies, Apres Ski met warme choco

Faciliteiten

  • Bar
  • Fitness
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!