Last minute autovakantie Limburg - Droompark Maasduinen

Prijs p.p.€184,- €224,- -18%
VertrekdatumDinsdag 2 maart 2021
Verblijf4 Dagen » vakantiepark
BestemmingNederland » Limburg » Belfeld
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Droompark Maasduinen, Belfeld ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ✔️ € 184,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute autovakantie Limburg, met vertrek op Dinsdag 2 maart 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.3

Droompark Maasduinen

Als je in Limburg verblijft voelt het als vakantie in het 'buitenland'. Zo ook op Droompark Maasduinen, waar je de bourgondische levensstijl van de Limburgers zelf kan ervaren. Struin door de kasteeltuinen van Arcen of geniet in Nationaal Park de Maasduinen, hier is genoeg te ontdekken. Ook de vele dorpen en steden in de omgeving vragen om een bezoek, je stalen ros meenemen is dus geen slecht idee. Het ruim opgezette park beschikt over luxe vakantiewoningen en de faciliteiten, ja die zijn gewoon top! Bovendien is deze accommodatie uiterst geschikt voor een Workation. Hier kun je dankzij een comfortabel ingerichte werkplek heerlijk productief werken en tegelijkertijd vakantie vieren. Vergeet in dat geval niet om tijdens je boeking het kamertype 'workation' te selecteren..

Last minute autovakantie Limburg - Droompark Maasduinen
Last minute autovakantie Limburg - Droompark Maasduinen
Last minute autovakantie Limburg - Droompark Maasduinen
Last minute autovakantie Limburg - Droompark Maasduinen

Faciliteiten

  • Bourgondisch Limburg
  • Geschikt voor TUI Workation
  • Nationaal Park de Maasduinen
  • Genieten in het groen
  • Leuke dorpen en steden
  • Zwemvijver met strand

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 2 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!