Aanbieding autovakantie Noord-Brabant - Nassau Breda

Prijs p.p.€194,- €237,- -18%
VertrekdatumVrijdag 2 juli 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingNederland » Noord-Brabant » Breda
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Nassau Breda, Breda ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 194,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding autovakantie Noord-Brabant, met vertrek op Vrijdag 2 juli 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Nassau Breda

Het opvallende en vooral unieke hotel Nassau Breda staat te pronken in één van de oudste straten van Breda. Ontdek de historie van deze adellijke hofhuizen aan de Nieuwstraat. Van oorsprong een uitgebreid complex waar de katholieke zusters sober leefden en zij in 1903 de Neogotische kapel bijbouwden. Nadat de zusters het pand hadden verlaten, hebben de hofhuizen een nieuwe bestemming gekregen en gingen de deuren van hotel Nassau Breda in 2016 open. Er is goed gelet op authentieke details die gecombineerd zijn met een strakke inrichting van deze tijd. De sfeervolle kamers met luxe faciliteiten zorgen voor een bijzonder verblijf. Door de perfecte ligging in het centrum, heb je alle mogelijkheden om de stad te verkennen. Je hoeft niet ver te lopen voor winkels en restaurants, die vind je namelijk om de hoek. Om je verblijf helemaal mooi af te sluiten, reserveer je een tafel in het in het naastgelegen restaurant het 'Liefdegesticht'. Waar voorheen de Neogotische kapel stond, is het nu genieten van smaakvolle gerechten van de ervaren chef-koks..

Aanbieding autovakantie Noord-Brabant - Nassau Breda
Aanbieding autovakantie Noord-Brabant - Nassau Breda
Aanbieding autovakantie Noord-Brabant - Nassau Breda
Aanbieding autovakantie Noord-Brabant - Nassau Breda

Faciliteiten

  • Unieke hotelbeleving in Breda
  • Historie in adellijke hofhuizen
  • Sfeervolle en luxe kamers
  • Verblijf in Breda's oudste straat
  • Dineren in het 'Liefdegesticht'
  • Proef deze bourgondische stad

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 2 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!