All inclusive autovakantie Nordrhein-Westfalen - Wunderland Kalkar

Prijs p.p.€257,- €494,- -48%
Vertrekdatumzondag 9 mei 2021
Verblijf4 dagen all inclusive » hotel
BestemmingDuitsland » Nordrhein-Westfalen » Kalkar
Vervoereigen vervoer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

▷ 4 dagen all inclusive in Wunderland Kalkar, Kalkar ✔️ autovakantie laagste prijs Duitsland ✔️ verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 257,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive autovakantie Nordrhein-Westfalen, met vertrek op zondag 9 mei 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.7

Wunderland Kalkar

Kernie's Familiepark is de naam van het attractiepark. Word kleddernat in een spetterende wildwaterbaan, draai je dol in de 'teacups', leef je uit op reusachtige springkussens of waag je in het reuzenrad of de achtbaan. Zin in iets anders? Kies voor de skelterbaan of maak een spannende tocht in een botsboot. Ook bij slecht weer hoef je je niet te vervelen. Dan zoek je gewoon Kernie's Jungletown op, een overdekt speelparadijs, waar je heerlijk kunt ravotten. Bezoek het theater voor leuke voorstellingen voor de hele familie of bekijk de expositie in het Brüter Museum. Hier wordt op eenvoudige wijze de werking van alternatieve energiebronnen uitgelegd. De attractie Disk'O' staat voor hemelhoge pret en spanning. Je gaat heen en weer en draait ook nog eens om je eigen as in de Disk'O'. Ondertussen heb je fantastisch uitzicht over de Rijn, want de attractie staat boven op het dak naast het reuzenrad.

All inclusive autovakantie Nordrhein-Westfalen - Wunderland Kalkar
All inclusive autovakantie Nordrhein-Westfalen - Wunderland Kalkar
All inclusive autovakantie Nordrhein-Westfalen - Wunderland Kalkar
All inclusive autovakantie Nordrhein-Westfalen - Wunderland Kalkar

Faciliteiten

  • Vlak over de grens
  • Kernies Familie Park
  • Ontmoet Kernie & Kerna
  • Meer dan 40 attracties
  • All-in genieten
  • Frietjes, softijs en frisdrank

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zondag 9 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!