Goedkope autovakantie Provence - Le Saint Louis

Prijs p.p.€200,-
VertrekdatumZaterdag 22 mei 2021
Verblijf7 Dagen logies » Camping
BestemmingFrankrijk » Provence » La-Roquette-Sur-Siagne
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

▷ 7 dagen logies in Le Saint Louis, La-Roquette-Sur-Siagne ✔️ autovakantie laagste prijs Frankrijk ✔️ € 200,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Provence, met vertrek op Zaterdag 22 mei 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Le Saint Louis

Intro Aan een fraaie baai ligt dit fijne park op een afstand van slechts 800 meter van een karakteristiek Provençaals dorp. Het park is geheel ingericht om u een comfortabele en rustgevende tijd te garanderen Dichtbij heeft u toegang tot de mooiste stranden van de baai. Als u erop uit wilt trekken, wordt het moeilijk kiezen: er zijn namelijk zoveel bekende steden in de omgeving. Op het park vindt u een bar, een restaurant en een snackbar. Bovendien heeft het park een fantastische zwemfaciliteit met een waterglijbaan voor de gehele familie en een speciaal peuterbad! Activiteiten Discothèque Zwembaden En wellness Waterglijbaan, Zwembad Aanvullende diensten Wifi, Honden toegestaan, Bar, Snackbar, Restaurant met takeaway, Restaurant Camping12/04/2014 - 28/09/2014 Aankomst/vertrek Zomervakantieperiode (05-07-2014 t/m 30-08-2014): -aankomst zaterdag en woensdag, min. verblijf 7 nachten. Overige aankomsten: -dagelijks (behalve dinsdag), min. verblijf 2 nachten. Accommodaties Luxe stacaravan 4 personen 2 slaapkamers, Luxe stacaravan 5 personen 2 slaapkamers Deze informatie over Camping Le Saint Louis wordt u aangeboden door onze partner Vacances Directes. Vind de beste deal naar Camping Le Saint Louis in La- Roquette- Sur- Siagne, Provence!

Goedkope autovakantie Provence - Le Saint Louis
Goedkope autovakantie Provence - Le Saint Louis
Goedkope autovakantie Provence - Le Saint Louis
Goedkope autovakantie Provence - Le Saint Louis

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 22 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!