Goedkope autovakantie Reykjaviker Borg - Midgardur

Prijs p.p.€662,-
VertrekdatumZondag 23 mei 2021
Verblijf7 Dagen logies » Hotel
BestemmingIJsland » Reykjaviker Borg » Reykjavik
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij D-Reizen

▷ 7 dagen logies in Midgardur, Reykjavik ✔️ autovakantie laagste prijs IJsland ✔️ € 662,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Reykjaviker Borg, met vertrek op Zondag 23 mei 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Midgardur

General Dit moderne hotel is in januari 2016 geopend en heeft een uitstekende ligging, Op 100 m van de Laugavegur,750 m van de Hallgrimkskirkje en 1400m via de boulevard naar het prachtige concertgebouw Harpa en de haven. Het hotel is van alle gemakken voorzien, een aanrader. Liggingzeer centraal op loopafstand van alle bezienswaardigheden en 200m van de boulevard. Faciliteitenreceptie, ontbijtrestaurant, Jörgensen Kitchen & Bar, Wi Fi(gratis) en liften. Ontbijtbuffet. Kamerslicht en uitnodigend, voorzien van radio, L C D-tv, telefoon, kluisje, minibar, koffie-en theefaciliteiten, Wi Fi (gratis), douche, toilet en haardroger. Verzorgingop basis van logies & ontbijt Parkerenin de omgeving Deze informatie over Hotel Midgardur wordt u aangeboden door onze partner Sunair.

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 23 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder D-Reizen, op datum van publicatie: 2021-04-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!