Last minute autovakantie Rijnland-Palts - Lellmann

Prijs p.p.€122,- €185,- -34%
VertrekdatumMaandag 29 maart 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingDuitsland » Rijnland-Palts » Löf
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Lellmann, Löf ✔️ Autovakantie laagste prijs Duitsland ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 122,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute autovakantie Rijnland-Palts, met vertrek op Maandag 29 maart 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Lellmann

Hotel Lellmann ligt direct in het centrum van het Duitse Löf aan de rievel Moezel. Of je nou op zoek bent naar een actieve, relaxte of avontuurlijke vakantie; bij hotel Lellmann zit je helemaal goed. Laat je zelf betoveren door de schoonheid van de Moezelvallei en ervaar je eigen droomvakantie in Löf. Dit doe je leuk per boot, de pier ligt voor het hotel. Of ga lekker te voet; Ontelbare wandelpaden en de 'Moezelklim' maakt de regio hemel op aarde voor wandelaars. Qua cultuur heeft de regio ook genoeg te bieden zoals schilderachtige kastelen en de Romeinse uitgravingen. Gasten krijgen bij dit hotel gratis tickets voor de trein en bus naar Koblenz en Cockem, dus is er nog veel meer te ontdekken..

Last minute autovakantie Rijnland-Palts - Lellmann
Last minute autovakantie Rijnland-Palts - Lellmann
Last minute autovakantie Rijnland-Palts - Lellmann
Last minute autovakantie Rijnland-Palts - Lellmann

Faciliteiten

  • Klassiek ingericht
  • Ontspannen in de sauna
  • Leuk voor stellen
  • Deur uit, centrum in
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • Aan het water gelegen

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 29 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!