Goedkope autovakantie Telemark - Vierli Hyttegrend

Prijs p.p.€197,-
VertrekdatumWoensdag 5 mei 2021
Verblijf7 Dagen logies » Woning
BestemmingNoorwegen » Telemark » Rauland
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

▷ 7 dagen logies in Vierli Hyttegrend, Rauland ✔️ autovakantie laagste prijs Noorwegen ✔️ € 197,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Telemark, met vertrek op Woensdag 5 mei 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Vierli Hyttegrend

het park beschikt over een receptie, restaurant met kleine maaltijden (alleen overdag, ca. eind juni tot eind oktober), kinderboerderij (vanaf ca. medio juni), speelplaats met trampoline en uitleen van fietsen. U kunt vissen in de kleine bergmeren van Uvatn en Oksatjønn. Er is een supermarkt op ca. 8 km. Vind de beste deal naar Woning Vierli Hyttegrend in Rauland, Telemark!de woningen zijn voorzien van een woon-/eetkamer met tv en houtkachel. Volledig ingerichte open keuken met koffiezetapparaat, oven, magnetron, vier kookpitten en afwasmachine. 3-kamerwoning type G heeft twee slaapkamers, één voor twee en één voor drie personen. Badkamer met douche en toilet. 4-kamerwoning type B heeft drie 2-persoonsslaapkamers. Badkamer met douche, toilet en sauna. 4-kamerwoning type C is een nieuwe vakantiewoning. In de woonkamer bevindt zich een open haard in plaats van een een houtkachel. Drie 3-persoonsslaapkamers met tv. Badkamer met douche, toilet, sauna en wasmachine. Extra toilet. Terras met tuinmeubelen.

Goedkope autovakantie Telemark - Vierli Hyttegrend
Goedkope autovakantie Telemark - Vierli Hyttegrend
Goedkope autovakantie Telemark - Vierli Hyttegrend
Goedkope autovakantie Telemark - Vierli Hyttegrend

Faciliteiten

  • Restaurant(s)
  • Afwasmachine

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 5 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!