All inclusive autovakantie Thüringen - Fair Resort

Prijs p.p.€174,- €300,- -42%
Vertrekdatumzaterdag 27 februari 2021
Verblijf4 dagen all inclusive » hotel
BestemmingDuitsland » Thüringen » Jena
Vervoereigen vervoer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

▷ 4 dagen all inclusive in Fair Resort, Jena ✔️ autovakantie laagste prijs Duitsland ✔️ verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 174,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive autovakantie Thüringen, met vertrek op zaterdag 27 februari 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.5

Fair Resort

Een weekje onbezorgd genieten van een All Inclusive vakantie en je hoeft niet eens in het vliegtuig te stappen. Bij het Fair Resort in Jena ga je genieten van talloze faciliteiten en een prachtige omgeving. Wandel- en fietsliefhebbers trekken de natuur van Thüringen in om bij terugkomst te genieten van het Live Cooking diner. Of kies voor een dagje ontspanning en duik het binnen- of buitenzwembad in en relax in de sauna. Aan de sportievelingen is ook gedacht. Ga een uurtje tennissen of daag je reisgezelschap uit op de bowlingbaan.

All inclusive autovakantie Thüringen - Fair Resort
All inclusive autovakantie Thüringen - Fair Resort
All inclusive autovakantie Thüringen - Fair Resort
All inclusive autovakantie Thüringen - Fair Resort

Faciliteiten

  • Op basis van All Inclusive
  • Live Cooking diner
  • Hotel aan de Klassikerstrasse
  • Ontspannen in zwembaden
  • Fiets en wandel in de omgeving
  • Maak een uitstapje naar Weimar

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zaterdag 27 februari 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!