Aanbieding autovakantie Trentino - Maso Margherita

Prijs p.p.€171,- €342,- -50%
VertrekdatumZaterdag 6 november 2021
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingItalië » Trentino » Commezzadura
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Maso Margherita, Commezzadura ✔️ Autovakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 3 sterren appartement ✔️ € 171,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding autovakantie Trentino, met vertrek op Zaterdag 6 november 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Maso Margherita

Maso Margherita, een top locatie om helemaal bij te komen! Wat voormalig een traditioneel oud berghutje was, is helemaal omgetoverd tot een vakantiehuis met 5 appartementen. Omringd door de groene weiden van Almazzago kom je hier volledig tot rust. als je vanuit je appartement naar buiten kijkt ben je gelijk één met de natuur. om helemaal Zen te worden is het ook mogelijk om bij de eigenaar yoga lessen te boeken. De appartementen zijn warm en gezellig ingericht met handgemaakte meubels. Dankzij de ruime appartementen is het mogelijk om tot 8 personen hier te verblijven. Genoeg ruimte dus voor het hele gezin..

Aanbieding autovakantie Trentino - Maso Margherita
Aanbieding autovakantie Trentino - Maso Margherita
Aanbieding autovakantie Trentino - Maso Margherita

Faciliteiten

  • Gelegen in het bergdorp Commezzadura
  • Appartementen tot 8 pers.
  • Traditionele stijl
  • Warme inrichting
  • Midden in de natuur
  • Prachtig wandelgebied

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 6 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!