Last minute autovakantie Var - Odalys Domaine des Eucalyptus

Prijs p.p.€291,- €434,- -33%
VertrekdatumZaterdag 3 april 2021
Verblijf8 Dagen » appartementen
BestemmingFrankrijk » Var » St. Aygulf
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Odalys Domaine des Eucalyptus, St. Aygulf ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Autovakantie laagste prijs Frankrijk ✔️ Verblijf in 3 sterren appartementen ✔️ € 291,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute autovakantie Var, met vertrek op Zaterdag 3 april 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Odalys Domaine des Eucalyptus

De appartementen Odalys Domaine des Eucalyptus vind je in de stad Saint-Aygulf. Het ligt in een prachtige omgeving met geurige pijnboombossen. Voor degene die rust zoeken is dit een ideale plek. Je hebt een prachtig uitzicht over de Etangs de Villepey waar flamingo's, zwanen en andere vogels zijn gezien. Je kunt een fiets huren om de omgeving te ontdekken. Fiets richting het centrum van Saint-Aygulf, naar de oude Romeinse badplaats Fréjus of naar het gouden zandstrand van Saint-Aygulf. Houd je van meer avontuur? In de buurt kun je paragliden, wandelen of paardrijden..

Last minute autovakantie Var - Odalys Domaine des Eucalyptus
Last minute autovakantie Var - Odalys Domaine des Eucalyptus
Last minute autovakantie Var - Odalys Domaine des Eucalyptus
Last minute autovakantie Var - Odalys Domaine des Eucalyptus

Faciliteiten

  • Groot gezin? 4-kamerappartement
  • Slechts 2,5 km van het strand
  • Te bereiken via wandelwegen
  • Ontdek de omgeving per fiets
  • Golfbaan op circa 3 km
  • Tegen een heuvel gebouwd

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 3 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!