Goedkope autovakantie Veneto - Camping Village Garden Paradiso - Gustocamp

Prijs p.p.€131,- €215,- -39%
VertrekdatumZaterdag 18 september 2021
Verblijf6 Dagen »
BestemmingItalië » Veneto » Cavallino
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

6 Dagen in Camping Village Garden Paradiso - Gustocamp, Cavallino ✔️ Autovakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4 sterren accommodatie ✔️ € 131,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope autovakantie Veneto, met vertrek op Zaterdag 18 september 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Camping Village Garden Paradiso - Gustocamp

Net als de fel gekleurde waterglijbanen, kun je niet om de fleurige, bloemrijke straatjes van camping Garden Paradiso heen. Wandel vanuit je stacaravan langs de bijzonder goed onderhouden tuintjes en bloemenperken direct het fijne zandstrand op. Ga lekker zonnen en zie hoe de kids zich vermaken op de opblaasbare speeltoestellen in zee. Na die frisse cocktail op het terras van het strandrestaurant is het tijd voor wat actie: maak gebruik van de vele sport- en spelactiviteiten zoals voetbal, waterfietsen of een potje tennis. Voor een lunch of een snack hoef je de camping gelukkig niet af, want er is een restaurant, een snackbar, een supermarkt én een ijssalon. Tóch van de camping af en de omgeving verkennen? Pak dan de fiets en ontdek de prachtige Adriatische kust. Shows, musicals en ander entertainment is dan een prima afsluiting van de dag, toch?

Goedkope autovakantie Veneto - Camping Village Garden Paradiso - Gustocamp
Goedkope autovakantie Veneto - Camping Village Garden Paradiso - Gustocamp
Goedkope autovakantie Veneto - Camping Village Garden Paradiso - Gustocamp
Goedkope autovakantie Veneto - Camping Village Garden Paradiso - Gustocamp

Faciliteiten

  • Camping met ca. 1900 plaatsen
  • Perfect voor gezinnen
  • Kies uit vele soorten stacaravans
  • Oneindig veel faciliteiten
  • Met de boot naar Venetië
  • Direct aan heerlijke zandstrand

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 18 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!