Last minute autovakantie Wilder Kaiser Brixental - Das Resort Brixen

Prijs p.p.€371,- €700,- -47%
VertrekdatumMaandag 29 maart 2021
Verblijf4 Dagen » vakantiewoning
BestemmingOostenrijk » Wilder Kaiser Brixental » Brixen im Thale
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Das Resort Brixen, Brixen im Thale ✔️ Autovakantie laagste prijs Oostenrijk ✔️ Verblijf in 4 sterren vakantiewoning ✔️ € 371,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute autovakantie Wilder Kaiser Brixental, met vertrek op Maandag 29 maart 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9.4

Das Resort Brixen

Resort brixen heeft mooie chalets die ideaal gelegen zijn. De skibus ligt op 100 meter afstand van het park. Je gaat met de skibus naar de pistes, maar er is een afdaling waardoor je skiënd terug kan je naar je chalet. Dit park heeft niet alleen een perfecte ligging voor de skiërs, maar ook voor de langlaufers. De loipe ligt om de hoek!.

Last minute autovakantie Wilder Kaiser Brixental - Das Resort Brixen
Last minute autovakantie Wilder Kaiser Brixental - Das Resort Brixen
Last minute autovakantie Wilder Kaiser Brixental - Das Resort Brixen
Last minute autovakantie Wilder Kaiser Brixental - Das Resort Brixen

Faciliteiten

  • Op de ski's naar het chalet
  • Perfecte ligging
  • Mooi uitzicht op de bergen
  • Kleinschalig met grote speeltuin
  • 284 km skipiste
  • Hoogte skigebied 704m - 1982m

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 29 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!