Last minute autovakantie Zeeland - Droompark Schoneveld

Prijs p.p.€179,- €331,- -46%
VertrekdatumDinsdag 2 maart 2021
Verblijf4 Dagen » vakantiepark
BestemmingNederland » Zeeland » Breskens
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Droompark Schoneveld, Breskens ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ✔️ € 179,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute autovakantie Zeeland, met vertrek op Dinsdag 2 maart 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.2

Droompark Schoneveld

Op zoek naar een vakantie in Zeeland? Dan mag een verblijf bij Droompark Schoneveld in Breskens niet ontbreken. Vanuit het park loop je zo via de duinen het Zeeuwse strand op. Dit is op en top Zeeland. Je zult je verbazen over de rust en ruimte die hier is en toch met genoeg mogelijkheden om wat te ondernemen. Hier een fiets huren of een heerlijke lange strandwandeling met de ondergaande zon, zie je het al voor je? Dat is het ultieme vakantiegevoel. Vanaf hier ben je zo in verschillende charmante dorpen, zoals het middeleeuwse vestingstadje Sluis. Of wat dacht je van de mooie Belgische steden zoals Gent of Brugge. Je zou haast denken dat je niet meer in Nederland bent, maar niets is minder waar. De vakantiewoningen ademen het gevoel van strand, rust en ruimte..

Last minute autovakantie Zeeland - Droompark Schoneveld
Last minute autovakantie Zeeland - Droompark Schoneveld
Last minute autovakantie Zeeland - Droompark Schoneveld
Last minute autovakantie Zeeland - Droompark Schoneveld

Faciliteiten

  • Direct aan het strand
  • Prachtig Zeeuws-Vlaanderen
  • Leuke dorpen en steden
  • Daag elkaar uit op de bowlingbaan
  • Fietsverhuur
  • Heerlijke vakantiewoningen

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 2 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!