Aanbieding autovakantie Zuid-Holland - NH Leeuwenhorst

Prijs p.p.€123,- €145,- -15%
VertrekdatumVrijdag 9 juli 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingNederland » Zuid-Holland » Noordwijkerhout
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in NH Leeuwenhorst, Noordwijkerhout ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 123,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding autovakantie Zuid-Holland, met vertrek op Vrijdag 9 juli 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

NH Leeuwenhorst

Vervelen in Noordwijk? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet en al helemaal niet in het 4-sterren NH Leeuwenhorst. Het hotel ligt aan de rand van Noordwijkerhout en bevindt zich in een gebied met prachtige tulpenvelden. Pak je strandtas in en fiets een paar kilometer voor een heerlijk dag aan het strand in Noordwijk. En na een dag zon en zee is het terras van één van de strandtenten dé plek voor sunset. Dineer in Noordwijk aan Zee, of geniet van de keuken van het hotel. En voor wie wil is er nog voldoende vertier in de bar. Leiden is met de bus in ca. 20 minuten te bereiken. Hier is het heerlijk slenteren langs de grachten. Maar vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het Rijksmuseum voor Oudheden. Genoeg te beleven en te ontdekken!.

Aanbieding autovakantie Zuid-Holland - NH Leeuwenhorst
Aanbieding autovakantie Zuid-Holland - NH Leeuwenhorst
Aanbieding autovakantie Zuid-Holland - NH Leeuwenhorst
Aanbieding autovakantie Zuid-Holland - NH Leeuwenhorst

Faciliteiten

  • Stijlvol hotel nabij de kust
  • Lekker uitwaaien op het strand
  • Vers gebakken eitje bij ontbijt
  • Doe een dagje Leiden
  • Moderne en strakke inrichting
  • Potje bowlen of poolen?

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 9 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!