Deal autovakantie Zuid-Holland - Roompot Kijkduin

Prijs p.p.€123,- €216,- -43%
VertrekdatumVrijdag 26 november 2021
Verblijf4 Dagen » vakantiepark
BestemmingNederland » Zuid-Holland » Den Haag
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Roompot Kijkduin, Den Haag ✔️ Autovakantie laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ✔️ € 123,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Deal autovakantie Zuid-Holland, met vertrek op Vrijdag 26 november 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Roompot Kijkduin

Vanaf Roompot Kijkduin loop je zo door de duinen naar het strand om vervolgens een heerlijk verfrissende duik in zee te nemen. Maar het strand is er niet alleen om lekker te luieren of te zwemmen. Zo kan je ook naar de boulevards in de omgeving om naar hartenlust te winkelen. En ook een dagje Den Haag behoort tot de mogelijkheden, combineer stad en strand! De accommodaties op het park zijn comfortabel en voor kinderen is er genoeg te doen. Uitwaaien was nog nooit zo leuik!

Deal autovakantie Zuid-Holland - Roompot Kijkduin
Deal autovakantie Zuid-Holland - Roompot Kijkduin
Deal autovakantie Zuid-Holland - Roompot Kijkduin
Deal autovakantie Zuid-Holland - Roompot Kijkduin

Faciliteiten

  • Gelegen bij de duinen en aan zee
  • Dagje naar Den Haag
  • Koos Konijn Kids Club
  • Gezellig familiepark
  • Heerlijke vakantie in eigen land
  • Bezoek één van de boulevards in de omgeving

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Deal aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 26 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!