Voordelige stedentrip Noord-Holland - NH Collection Barbizon Palace

Prijs p.p.€298,- €351,- -15%
VertrekdatumZondag 12 december 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingNederland » Noord-Holland » Amsterdam
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in NH Collection Barbizon Palace, Amsterdam ✔️ Stedentrip laagste prijs Nederland ✔️ Verblijf in 5 sterren hotel ✔️ € 298,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Voordelige stedentrip Noord-Holland, met vertrek op Zondag 12 december 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

NH Collection Barbizon Palace

Wanneer je in Amsterdam in het NH Collection Barbizon Palace logeert, dan heb je alles binnen handbereik. Centraler kan bijna niet. Shoppen op de Dam of in de Kalverstraat, de keuze is reuze en daarnaast wandel je er met gemak naartoe. Maar ook de cultuurliefhebber kan goed uit de voeten in deze stad. Genoeg geschiedenis om te ontdekken of kunst te bewonderen. Maar wat maakt dit verblijf zo speciaal? Het NH Collection Barbizon Palace is op unieke wijze samengesteld uit negentien 17e-eeuwse huizen met prachtige architectuur en een 15e-eeuwse kapel. Je slaapt in ruime kamers met een klassieke inrichting. Als je toe bent aan een moment van bezinning en ontspanning, maak dan tijd vrij voor een bezoek aan de fitness- of wellnessruimte. En zoek niet verder voor een restaurant buiten de deur. In complete zen modus schuif je aan in het met 1 ster bekroonde Michelinster restaurant Vermeer. Hier wil je toch nooit meer weg?

Voordelige stedentrip Noord-Holland - NH Collection Barbizon Palace
Voordelige stedentrip Noord-Holland - NH Collection Barbizon Palace
Voordelige stedentrip Noord-Holland - NH Collection Barbizon Palace
Voordelige stedentrip Noord-Holland - NH Collection Barbizon Palace

Faciliteiten

  • Ongekende luxe midden in de stad
  • Tegenover het centraal station
  • Restaurant met Michelinster
  • Ruime, moderne kamers
  • Relaxte bar met cocktailmenu
  • Sauna, stoombad en fitness

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Voordelige aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 12 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!