Korting stedentrip Parijs Ile de France - Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil

Prijs p.p.€105,- €188,- -44%
VertrekdatumZaterdag 8 januari 2022
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingFrankrijk » Parijs Ile de France » Parijs
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil, Parijs ✔️ Stedentrip laagste prijs Frankrijk ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 105,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting stedentrip Parijs Ile de France, met vertrek op Zaterdag 8 januari 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7.2

Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil

4-daagse Stedentrip naar Parijs Ile de France bij Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil. GRATIS Wandeling onbekend Parijs, Je auto parkeer je gratis, Modern ingerichte kamers, Metrostation om de hoek, Ontbijtruimte met zicht op tuin, Engelssprekend personeel, Een topper in ons aanbod!

Korting stedentrip Parijs Ile de France - Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
Korting stedentrip Parijs Ile de France - Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
Korting stedentrip Parijs Ile de France - Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
Korting stedentrip Parijs Ile de France - Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil

Omgeving

  • GRATIS Wandeling onbekend Parijs, Je auto parkeer je gratis, Modern ingerichte kamers, Metrostation om de hoek, Ontbijtruimte met zicht op tuin, Engelssprekend personeel, Een topper in ons aanbod!

Faciliteiten

  • Bar
  • Roomservice
  • Tuin,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 8 januari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-11-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!