All inclusive stedentrip Rijn - Qvest Hotel

Prijs p.p.€207,- €391,- -47%
VertrekdatumDonderdag 1 april 2021
Verblijf4 Dagen all inclusive » hotel
BestemmingDuitsland » Rijn » Keulen
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen all inclusive in Qvest Hotel, Keulen ✔️ Stedentrip laagste prijs Duitsland ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 207,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive stedentrip Rijn, met vertrek op Donderdag 1 april 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Qvest Hotel

Wanneer je aankomt zie je meteen dat hotel Qvest Hideaway een uniek hotel is. Bewonder de prachtige gevel en stap snel naar binnen, want achter de deuren van het hotel schuilt nog meer moois. Het gebouw was vroeger het stadsarchief van Keulen. Tegenwoordig is het een prachtig hotel waarbij de bijzondere architectuur van vroeger is gecombineerd met een modern design. Hierdoor is er een mooie mix van stijlen ontstaan. Ook de ruime kamers zijn modern en smaakvol ingericht. Hotel Qvest Hideaway ligt in het hart van Keulen. Ideaal! Want je bent in een oogwenk bij de sfeervolle cafés, de beroemde Dom en vele andere highlights..

All inclusive stedentrip Rijn - Qvest Hotel
All inclusive stedentrip Rijn - Qvest Hotel
All inclusive stedentrip Rijn - Qvest Hotel
All inclusive stedentrip Rijn - Qvest Hotel

Faciliteiten

  • Designhotel in hartje centrum
  • In een voormalig stadsarchief
  • Perfect voor een weekendje weg
  • Ruime, moderne kamers
  • Heerlijk struinen door de stad
  • Bezoek de beroemde Dom

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!