All inclusive stedentrip Scheldeland - Ibis Gent Kathedraal

Prijs p.p.€136,- €189,- -28%
VertrekdatumZondag 28 maart 2021
Verblijf4 Dagen all inclusive » hotel
BestemmingBelgië » Scheldeland » Gent
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen all inclusive in Ibis Gent Kathedraal, Gent ✔️ Stedentrip laagste prijs België ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 136,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive stedentrip Scheldeland, met vertrek op Zondag 28 maart 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Ibis Gent Kathedraal

Hotel Ibis Gent Kathedraal is een driesterren hotel dat in het historische hart van Gent ligt. Het hotel dankt zijn naam aan de Sint-Baafskathedraal dat naast het hotel ligt. Vanuit het hotel heb je de gelegenheid om zo het prachtige centrum van Gent te ontdekken. Zo wandel je zo naar de Gras- en Korenlei of het Gravensteen of ga je wat eten op het terras. Na een dag in de stad ontspan je in de gezellige bar & lounge area. Drink hier een Gentse Strop of een ander drankje naar keuze.... De kamers zijn modern en keurig ingericht. Kortom, dit hotel biedt een hoop waar voor zijn geld en heeft een perfecte ligging!.

All inclusive stedentrip Scheldeland - Ibis Gent Kathedraal
All inclusive stedentrip Scheldeland - Ibis Gent Kathedraal
All inclusive stedentrip Scheldeland - Ibis Gent Kathedraal
All inclusive stedentrip Scheldeland - Ibis Gent Kathedraal

Faciliteiten

  • Perfecte ligging
  • Tegenover St. Baafskathedraal
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
  • Populair hotel bij Nederlanders
  • Gezellige bar en lounge area
  • Nette, verzorgde kamers

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 28 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!