Last minute zonvakantie West-Cyprus - Basilica - Artemis

Prijs p.p.€325,- €551,- -41%
VertrekdatumDonderdag 3 juni 2021
Verblijf8 Dagen » appartementen
BestemmingCyprus » West-Cyprus » Paphos
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Basilica - Artemis, Paphos ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Cyprus ✔️ Verblijf in 3 sterren appartementen ✔️ € 325,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie West-Cyprus, met vertrek op Donderdag 3 juni 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.8

Basilica - Artemis

Vanuit de appartementen Artemis en Harbour Suites loop je zo naar de gezellige haven van Paphos. Deze moderne appartementen liggen in twee aparte gebouwen en zijn van alle gemakken voorzien. Je verblijft hier op basis van logies. En heb je even geen zin in koken, kies dan voor halfpension of All Inclusief. Zwemmen en eten kan bij de grote zus Basilica waar ook de receptie is. Vanuit Artemis steek je schuin de straat over om bij Basilica te komen en gebouw Harbour Suites ligt naast Basilica. Graag op avontuur? De ruïnes van St. Paul's en de mozaïeken liggen op een steenworp afstand. Wel zo fijn: het busstation van Kato Paphos, de supermarkt, winkels en restaurants liggen om de hoek.

Last minute zonvakantie West-Cyprus - Basilica - Artemis
Last minute zonvakantie West-Cyprus - Basilica - Artemis
Last minute zonvakantie West-Cyprus - Basilica - Artemis
Last minute zonvakantie West-Cyprus - Basilica - Artemis

Faciliteiten

  • Deur uit, centrum in
  • Slapen in moderne kamers
  • Loop zo naar de haven
  • Zwemmen en eten bij Basilica
  • Vanaf hier fijne tripjes maken
  • Oog voor mens en milieu
  • Berichtje naar huis met Wifi

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 3 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!