Fantastische zonvakantie West Cyprus - Traditional Villas

Prijs p.p.€689,- €1325,- -48%
VertrekdatumVrijdag 21 april 2023
Verblijf8 Dagen » Villa
BestemmingCyprus » West Cyprus » Miliou
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Traditional Villas, Miliou ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Cyprus ✔️ € 689,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Fantastische zonvakantie West Cyprus, met vertrek op Vrijdag 21 april 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

6

Traditional Villas

8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Traditional Villas. Mét huurauto, dus alle vrijheid, Vlak bij Miliou of Polis, Dit is écht bijzonder!, Weg van de massa, Een plek om tot rust te komen, Word één met de natuur & inclusief transfers.. Staan rust, privacy en dicht bij de natuur bovenaan je vakantiewensen lijst? Dan is een vrijstaande villa in Miliou of regio Polis echt iets voor jou. Traditional Villas is een verzamelnaam voor meerdere soortgelijke villa's, maar allen met hun eigen unieke inrichting én een privé zwembad. Zo blijft het toch nog een beetje een verrassing. Maar elke villa is van alle gemakken voorzien en er is altijd een winkel in de buurt voor de dagelijkse boodschappen. En als extra plus met de huurauto voor de deur kun je alle kanten op. Een dagje strand of erop uit in de natuur, vrijheid blijheid!

Fantastische zonvakantie West Cyprus - Traditional Villas
Fantastische zonvakantie West Cyprus - Traditional Villas
Fantastische zonvakantie West Cyprus - Traditional Villas
Fantastische zonvakantie West Cyprus - Traditional Villas

Omgeving

  • Mét huurauto
  • dus alle vrijheid
  • Vlak bij Miliou of Polis
  • Dit is écht bijzonder!
  • Weg van de massa
  • Een plek om tot rust te komen
  • Word één met de natuur & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Tuin,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Fantastische aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 21 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-02-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!