Aanbieding familievakantie Bloemenriviera - Vakantiepark Loano 2 Village

Prijs p.p.€105,- €154,- -32%
VertrekdatumZaterdag 19 februari 2022
Verblijf6 Dagen » Appartement
BestemmingItalië » Bloemenriviera » Loano
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij De Jong Intra

6 Dagen in Vakantiepark Loano 2 Village, Loano ✔️ Kindvriendelijke vakantie ✔️ Familievakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4 sterren appartement ✔️ € 105,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding familievakantie Bloemenriviera, met vertrek op Zaterdag 19 februari 2022 ✔️ - Energiekosten - Eindschoonmaak (excl. kitchenette) - Bedlinnen (wissel om de 7 nachten) - Handdoeken (wissel om de 4 nachten) - Keukenlinnen ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

6.8

Vakantiepark Loano 2 Village

Groot luxe vakantiepark met zeer veel faciliteiten en grote zwembaden. Hier beleeft u met het hele gezin een heerlijke vakantie!

Aanbieding familievakantie Bloemenriviera - Vakantiepark Loano 2 Village
Aanbieding familievakantie Bloemenriviera - Vakantiepark Loano 2 Village
Aanbieding familievakantie Bloemenriviera - Vakantiepark Loano 2 Village
Aanbieding familievakantie Bloemenriviera - Vakantiepark Loano 2 Village

Omgeving

Faciliteiten

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 19 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder De Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-01-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!