Goedkope zonvakantie Lesbos - Aeolian Gaea

Prijs p.p.€529,- €735,- -28%
VertrekdatumDinsdag 13 september 2022
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingGriekenland » Lesbos » Skala Kalloni
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Aeolian Gaea, Skala Kalloni ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Griekenland ✔️ Verblijf in 4 sterren appartement ✔️ € 529,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope zonvakantie Lesbos, met vertrek op Dinsdag 13 september 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9

Aeolian Gaea

8-daagse Zonvakantie naar Lesbos bij Aeolian Gaea. Biologisch ontbijtbuffet uit eigen tuin, Dichtbij strand gelegen, Of relax aan het zwembad, Spot exotische vogels, Verken de omgeving op de fiets, Appartementen met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Skalla Kaloni is de natuur en sardines hoofdstad van Lesbos. Het Aeolian Gaea Hotel biedt je de perfecte basis om de natuurachtige omgeving te gaan ontdekken. Vul je maag aan het biologisch ontbijt buffet wat grotendeels in eigen tuin wordt bereid, huur één van de fietsen en trek erop uit.

Goedkope zonvakantie Lesbos - Aeolian Gaea
Goedkope zonvakantie Lesbos - Aeolian Gaea
Goedkope zonvakantie Lesbos - Aeolian Gaea
Goedkope zonvakantie Lesbos - Aeolian Gaea

Omgeving

  • Biologisch ontbijtbuffet uit eigen tuin, Dichtbij strand gelegen, Of relax aan het zwembad, Spot exotische vogels, Verken de omgeving op de fiets, Appartementen met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 13 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!