Aanbieding herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich

Prijs p.p.€157,- €218,- -28%
VertrekdatumZaterdag 15 oktober 2022
Verblijf8 Dagen » Vakantiehuis
BestemmingItalië » Comomeer » Schignano
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Agriturismo Al Marnich, Schignano ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 3 sterren vakantiehuis ✔️ € 157,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding herfstvakantie Comomeer, met vertrek op Zaterdag 15 oktober 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8

Agriturismo Al Marnich

8-daagse Zonvakantie naar Comomeer bij Agriturismo Al Marnich. Kleinschalige agriturismo, In de bergen boven het Comomeer, Nog werkende boerderij met kamers, Huisgemaakte pasta, jam en kaas, Actieve wandelingen, Met uiterst vriendelijk personeel & inclusief transfers.. Op deze nog werkende boerderij zijn 14 charmante hotelkamers waar je op basis van logies en ontbijt verblijft. In het restaurant worden de gerechten bereid met zelf verbouwde ingrediënten. Geniet van het prachtige uitzicht en neem voor thuis de huisgemaakte kaas, jam of pasta mee. Agriturismo Al Marnich probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Met een zonnesysteem wekken ze 90% van hun eigen energie op.

Aanbieding herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich
Aanbieding herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich
Aanbieding herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich
Aanbieding herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich

Omgeving

  • Kleinschalige agriturismo, In de bergen boven het Comomeer, Nog werkende boerderij met kamers, Huisgemaakte pasta, jam en kaas, Actieve wandelingen, Met uiterst vriendelijk personeel & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Bar
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 15 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!