Goedkoopste herfstvakantie Costa Barcelona - Amapola

Prijs p.p.€168,- €285,- -41%
VertrekdatumMaandag 18 oktober 2021
Verblijf8 Dagen » Villa
BestemmingSpanje » Costa Barcelona » Sitges
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Amapola, Sitges ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Spanje ✔️ Verblijf in 2.5 sterren villa ✔️ € 168,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste herfstvakantie Costa Barcelona, met vertrek op Maandag 18 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

4.3

Amapola

Amapola is een comfortabel appartementencomplex in Sitges, een prachtige badplaats aan de Costa Dorada en een paradijs voor surfers. Appartementen Amapola, Arizona en Atlanta bestaan uit drie gebouwen van elk drie verdiepingen met een leuk zwembad met kinderbad. De ruime appartementen zijn ideaal voor families met kinderen. Voor hen is er voldoende ruimte om te spelen op het ruime balkon, in de tuin met gras of in de kleine kinderspeeltuin. Het complex is in een fraaie, rustige villawijk van Sitges gelegen op een paar blokken van het fijne zandstrand Playa de L'Estanyol. Vanaf appartementen Amapola maak je een leuke wandeling langs het strand naar het gezellige centrum van Sitges.

Goedkoopste herfstvakantie Costa Barcelona - Amapola
Goedkoopste herfstvakantie Costa Barcelona - Amapola
Goedkoopste herfstvakantie Costa Barcelona - Amapola
Goedkoopste herfstvakantie Costa Barcelona - Amapola

Faciliteiten

  • Perfecte prijs-kwaliteit
  • 1 km van het strand
  • Rustig, maar met 1 km in centrum
  • Spelen op het grasveld
  • Spetteren in het zwembad
  • Zelf koken of uiteten

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 18 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!