Super herfstvakantie Toscane - Grand Francia & Quirinale

Prijs p.p.€493,- €580,- -15%
VertrekdatumZaterdag 30 oktober 2021
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingItalië » Toscane » Montecatini Terme
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Grand Francia & Quirinale, Montecatini Terme ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4.5 sterren hotel ✔️ € 493,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Super herfstvakantie Toscane, met vertrek op Zaterdag 30 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8.5

Grand Francia & Quirinale

In het hart van deze Città del Benessere (stad van de wellness) en slechts enkele passen van het stadspark van Montecatini ligt Grand Francia & Quirinale dat al 4 generaties in het bezit is van dezelfde gastvrije familie van hoteliers. Al in de 19e eeuw was de omgeving hier in Toscane een inspiratiebron voor componisten als Puccini en Verdi. Na een dag vol nieuwe indrukken kom je aan het fijne zwembad helemaal tot rust. Dit fijne hotel is zonder meer één van de beste hotels van Montecatini Terme.

Super herfstvakantie Toscane - Grand Francia & Quirinale
Super herfstvakantie Toscane - Grand Francia & Quirinale
Super herfstvakantie Toscane - Grand Francia & Quirinale
Super herfstvakantie Toscane - Grand Francia & Quirinale

Faciliteiten

  • Zeer betaalbare luxe
  • Geniet van rust en comfort
  • In het groene hart van de stad
  • De ideale uitvalsbasis in Toscane
  • Flierefluiten en flaneren
  • Onlangs gerenoveerde kamers

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Super aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 30 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!