Goedkoopste herfstvakantie Venetiaanse Rivièra - Aqua

Prijs p.p.€369,- €551,- -33%
VertrekdatumDinsdag 18 oktober 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingItalië » Venetiaanse Rivièra » Abano Terme
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Aqua, Abano Terme ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 369,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste herfstvakantie Venetiaanse Rivièra, met vertrek op Dinsdag 18 oktober 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7.9

Aqua

8-daagse Zonvakantie naar Venetiaanse Rivièra bij Aqua. Kom genieten met z'n tweeën, Of gezellig met het hele gezin, De thermische baden zijn zalig, Ontspannen in de wellness, Trendy restaurant, Zo in het centrum. Welkom in hotel Aqua. De warme en moderne inrichting van hotel Aqua en de gastvrijheid zorgen dat je volledig kunt ontspannen. Geniet van de wellness, het lekkere eten en de fijne sfeer. Het binnenbad is volledig vernieuwd in 2015, evenals 25 kamers.

Goedkoopste herfstvakantie Venetiaanse Rivièra - Aqua
Goedkoopste herfstvakantie Venetiaanse Rivièra - Aqua
Goedkoopste herfstvakantie Venetiaanse Rivièra - Aqua
Goedkoopste herfstvakantie Venetiaanse Rivièra - Aqua

Omgeving

  • Kom genieten met z'n tweeën, Of gezellig met het hele gezin, De thermische baden zijn zalig, Ontspannen in de wellness, Trendy restaurant, Zo in het centrum

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 18 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!