Heerlijke zonvakantie Sal - Central Sal

Prijs p.p.€715,- €905,- -21%
VertrekdatumWoensdag 7 juni 2023
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingKaapverdië » Sal » Santa Maria
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Central Sal, Santa Maria ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Kaapverdië ✔️ Verblijf in 2 sterren hotel ✔️ € 715,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Heerlijke zonvakantie Sal, met vertrek op Woensdag 7 juni 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

7

Central Sal

8-daagse Zonvakantie naar Sal bij Central Sal. Kleinschalig en eenvoudig hotel, In het centrum van Santa Maria, Dichtbij Santa Maria's zandstrand, No stress voor een zacht prijsje, Goed begin: fijn ontbijtbuffet, Optioneel: Local Dinner Experience & inclusief transfers.. Welkom in dit hotel. Een kleinschalig betaalbaar hotel op het zonnige eiland Sal, met een perfecte ligging in hartje Santa Maria. De kamers zijn eenvoudig, maar de ligging maakt alles goed. Vanuit je kamer loop je zo naar het witte zandstrand, de winkeltjes, restaurants en bars van Santa Maria. Op en top Kaapverdië!

Heerlijke zonvakantie Sal - Central Sal
Heerlijke zonvakantie Sal - Central Sal
Heerlijke zonvakantie Sal - Central Sal
Heerlijke zonvakantie Sal - Central Sal

Omgeving

  • Kleinschalig en eenvoudig hotel
  • In het centrum van Santa Maria
  • Dichtbij Santa Maria's zandstrand
  • No stress voor een zacht prijsje
  • Goed begin: fijn ontbijtbuffet
  • Optioneel: Local Dinner Experience & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Heerlijke aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 7 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-02-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!