Last minute vakantie Centraal Spanje - 8-daagse rondreis Hart van Spanje

Prijs p.p.€629,- €899,- -30%
VertrekdatumDonderdag 8 september 2022
Verblijf8 Dagen » Hotel
BestemmingSpanje » Centraal Spanje » Avila
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in 8-daagse rondreis Hart van Spanje, Avila ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vakantie laagste prijs Spanje ✔️ € 629,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute vakantie Centraal Spanje, met vertrek op Donderdag 8 september 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8

8-daagse rondreis Hart van Spanje

8-daagse rondreis Hart van Spanje. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Bezoek Salamanca en Toledo, Prettige hotels, 3 x diner, Vrije tijd in Madrid, Koninklijke allure en historie & inclusief transfers.. Castilië ligt in het hart van Spanje en is de stille getuige van de roerige en gouden tijden die het land gekenmerkt hebben. Het gebied herbergt vele kastelen en talrijke historische steden. De gezellige universiteitsstad Salamanca. Het oude centrum van Toledo. Het immense El Escorial van koning Filips II. De robuuste stadsmuren van Ávila. En niet te vergeten het cultuurrijke Madrid met het wereld beroemde Prado Museum en het koninklijk paleis. Een fascinerende zwerftocht door het rijke Spaanse verleden. Ga jij mee om deze schatten in het hart van Spanje te ontdekken?

Last minute vakantie Centraal Spanje - 8-daagse rondreis Hart van Spanje
Last minute vakantie Centraal Spanje - 8-daagse rondreis Hart van Spanje
Last minute vakantie Centraal Spanje - 8-daagse rondreis Hart van Spanje
Last minute vakantie Centraal Spanje - 8-daagse rondreis Hart van Spanje

Omgeving

  • Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Bezoek Salamanca en Toledo, Prettige hotels, 3 x diner, Vrije tijd in Madrid, Koninklijke allure en historie & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 8 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!