Last minute vakantie Christ Church - Savannah Beach Club

Prijs p.p.€1899,- €2261,- -16%
VertrekdatumZondag 11 december 2022
Verblijf9 Dagen » hotel
BestemmingBarbados » Christ Church » Hastings
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

9 Dagen in Savannah Beach Club, Hastings ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vakantie laagste prijs Barbados ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 1899,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute vakantie Christ Church, met vertrek op Zondag 11 december 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9

Savannah Beach Club

9-daagse Zonvakantie naar Christ Church bij Savannah Beach Club. UNESCO Werelderfgoed, Paradijselijk strand, Live entertainment, 3 restaurants, Koloniale kamers, Mét Kids Club & inclusief transfers.. Slapen in dit hotel staat gelijk aan een droomvakantie. Ga zonnen op het strand wat bijna voor de deur ligt of ontdek het eiland. 's Avonds ga je heerlijk eten in één van de drie restaurants. Er is nog genoeg tijd over tijdens je vakantie om de twee andere restaurants uit te proberen. Word wakker in je koloniaal ingerichte kamer en wandel naar het ontbijt. Vol energie begin je weer aan een nieuwe dag op Barbados.

Last minute vakantie Christ Church - Savannah Beach Club
Last minute vakantie Christ Church - Savannah Beach Club
Last minute vakantie Christ Church - Savannah Beach Club
Last minute vakantie Christ Church - Savannah Beach Club

Omgeving

  • UNESCO Werelderfgoed, Paradijselijk strand, Live entertainment, 3 restaurants, Koloniale kamers, Mét Kids Club & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 11 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!