Aanbieding meivakantie Alpes de Haute Provence - Village De Vacances L'Hippocampe

Prijs p.p.€151,- €240,- -37%
VertrekdatumZaterdag 30 april 2022
Verblijf8 Dagen » Villa
BestemmingFrankrijk » Alpes de Haute Provence » Volonne
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Village De Vacances L'Hippocampe, Volonne ✔️ Meivakantie laagste prijs Frankrijk ✔️ Verblijf in 5 sterren villa ✔️ € 151,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding meivakantie Alpes de Haute Provence, met vertrek op Zaterdag 30 april 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.8

Village De Vacances L'Hippocampe

8-daagse Zonvakantie naar Alpes de Haute Provence bij Village De Vacances L'Hippocampe. Relatief rustige camping, Gelegen in toeristische omgeving, Zoek de zee op en ga snorkelen, Kinderplezier spat er vanaf, Erkend met duurzaamheidslabel, Centrum Vollone op 500 meter, Erkend met eco-label. Tussen olijf- en kersenboomgaarden ligt deze gezellige familiecamping aan een rivier. Zwembaden, kinderbaden, waterglijbanen, speeltuinen, kinderen komen hier niets te kort. De omgeving is echt schitterend en leent zich om op pad te gaan.

Aanbieding meivakantie Alpes de Haute Provence - Village De Vacances L'Hippocampe
Aanbieding meivakantie Alpes de Haute Provence - Village De Vacances L'Hippocampe
Aanbieding meivakantie Alpes de Haute Provence - Village De Vacances L'Hippocampe
Aanbieding meivakantie Alpes de Haute Provence - Village De Vacances L'Hippocampe

Omgeving

 • Relatief rustige camping, Gelegen in toeristische omgeving, Zoek de zee op en ga snorkelen, Kinderplezier spat er vanaf, Erkend met duurzaamheidslabel, Centrum Vollone op 500 meter, Erkend met eco-label

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Discotheek
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Tennis
 • Volleybal
 • Wasmachines (zelfservice)
 • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 30 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!