Goedkoopste meivakantie Balearen - Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca

Prijs p.p.€1063,- €1296,- -18%
VertrekdatumZaterdag 30 april 2022
Verblijf8 Dagen » Hotel
BestemmingSpanje » Balearen » Palma de Mallorca
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca, Palma de Mallorca ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Meivakantie laagste prijs Spanje ✔️ € 1063,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste meivakantie Balearen, met vertrek op Zaterdag 30 april 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8

Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca. Goed Idee Reizen, Verblijf in een 4-sterren hotel, Prachtige, diverse excursies, Op basis van halfpension, Goed Idee reisbegeleider & inclusief transfers.. Mallorca. Hét eiland van de Balearen met een heerlijk klimaat in zowel de winter als de zomer. We verblijven in een mooi 4-sterrenhotel in de buurt van de levendige hoofdstad Palma de Mallorca. Maar, we gaan ook een aantal mooie uitstapjes maken. We zien bijvoorbeeld het indrukwekkende Tramuntana gebergte, het schattige plaatsje Valldemossa en Cap de Formentor. We sluiten af met een proeverij van de heerlijke wijnen die op Mallorca worden geproduceerd. Naast de uitstapjes heb je ook vrije dagen om te ontspannen of om zelf het eiland te verkennen.

Goedkoopste meivakantie Balearen - Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca
Goedkoopste meivakantie Balearen - Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca
Goedkoopste meivakantie Balearen - Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca
Goedkoopste meivakantie Balearen - Christelijke reis 8 daagse vliegreis Mallorca

Omgeving

  • Goed Idee Reizen, Verblijf in een 4-sterren hotel, Prachtige, diverse excursies, Op basis van halfpension, Goed Idee reisbegeleider & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 30 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!